Inspiration comes everywhere... and this morning it came from a non rawvegan cooker. He was speaking about a potato coulant recipe and I decided to make a rawvegan version of it. Non ingredient is the same, so it's just inspired... this is a zucchini coulant.
Ingredientes/Ingredients:
1 calabacín/ 1 zucchini
2 champiñones/ 2 mushrooms
1/2 aguacate/ 1/2 avocado
zumo de limón/ lemon juice
sal del himalaya/himalaya salt
maíz/corn
lentejas germinadas/ sprouted lentils
rúcula/ arugula
pebrella/ Thymus Piperella
col lombarda/ red cabbage
aceite de oliva/ olive oil
Elaboración/ Method:
Para hacer el coulant, triturar los champiñones, el aguacate y medio calabacín, con un poco de sal y zumo de limón al gusto.
Por otra parte, preparar el otro medio calabacín vaciándolo por el centro centro. Rellenar con el coulant y tapar con la rúcula, maíz y lombarda. Servir con las lentejas germinadas con pebrella y aceite de oliva.
To prepare the coulant, blend mushrooms, avocado and half zucchini with pinch of salt and lemon juice.
Hollow out the other half zucchini and fill it with the coulant. On top, put some arugula, corn and red cabbage.
Serve with sprouted lentils, Thymus Piperella and olive oil.
Muy original! Hace poco "descubrí" el calabacín crudo y está muy rico! Un arazo!!
ResponderEliminarMuchas gracias Ester!!! así es, el calabacín crudo está muy muy bueno :) abrazo para ti!!
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