No sabría decir si este plato se puede presentar como postre o como entrante porque el limón y el dulzor del níspero podría casar con postre, pero ese punto salino de la verdura aporta un sabor muy refrescante, suave y cítrico.
Making use that it's medlar time, I've done other dish in combination with desert vegetable, in this case, "alga de tierra", because it has a very soft taste.
I don't know if this meal is a dessert or a starter because lemon taste and medlar sweet goes fine for a dessert, but the salty flavour of vegetables provides a refreshing, soft and citric taste.Ingredientes/ Ingredients:
láminas de calabacín/ laminated zucchini
nísperos/ medlar
alga de tierra/ seaweed "de tierra"
ralladura de limón/ grated lemon peel
pipas de calabacín/ pumpkin seeds
aceite de oliva virgen extra/ olive oil
Salsa de anacardos/ cashew sauce:
anacardos triturados con agua, sal y un poco de zumo de limón
cashwes blended with water, salt and lemon juice
Emplatar/ Serve:
Montar las láminas de calabacín con la salsa de anacardos, los nísperos, las algas, las pipas de girasol y aceite de oliva
Assemble the zucchini with cashew sauce, fruit, seaweed, seeds and olive oil.
Muchas gracias! lo miro :)
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