I have to recognize that I don't like very much crackers (like in raw world it's called piece-leftovers-flaxseeds-and-nuts-with-some-dehydrated-green), but this kind of "bread" I've done I like it very much, maybe because I love curry.
Otra cosa que me gusta de esta receta es el contraste de sabores: picante del curry y dulce de las frambuesas.
Other thing I like very much of this recipe is the taste contrast of: spicy curry and sweet raspberry
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Ingredientes/ Ingredients:
1 taza y 1/2 pulpa almendra/ 1 and 1/2 cup of almond pulp
1 taza semilla cáñamo/ 1 cup hemp seeds
2 cucharada pequeña de pasta de curry/ 1 tsp curry paste
1 taza leche almendras/ 1 cup almond milk
sal/ salt
aceite de oliva /olive oil
canónigos/ cornsalad
vinagre de frambuesa/ raspberry vinegar
Elaboración/ Method:
Para hacer el "pan", mezclar la pulpa de almendra, el curry, la leche y la sal. Cuando esté bien mezclado, añadir el cáñamo entero y mezclar con una cuchara. Poner la masa resultante en una bandeja de deshidratadora. Añadir por encima sal (mejor en escamas) y aceite de oliva virgen extra. Deshidratar 11 horas a 42º.
To prepare the "bread", mix almond milk with curry paste, almond pulp and salt. When it's blended, add hemp seeds and mix with a spoon. Put the dough on a dehydrator sheet and add some salt and olive oil on it. Dehydrate 11 hour at 105º.
Servir el "pan" con unos canónigos por encima, sal, aceite de oliva y vinagre de frambuesa.
Serve the "bread" with cornsalad on top, salt, olive oil and raspberry vinegar.
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